Een solide partner voor uw brandveiligheid

Advies op maat

Welkom bij Dewofire,

Uw partner voor onderhoud, keuring en installatie van branddetectie installaties, branddeuren, muurhaspels, noodverlichtingen, brandblussers, signalisatie etc..

Dewofire is een SCHAAL I  APRAGAZ - ISO 9001:2015 gecertificeerd brandbeveiligsbedrijf met 30 vakmensen verdeeld over 2 filialen in België (Kortrijk en Wilrijk).
Naast het jaarlijks onderhoud/keuring van de beschermingsmiddelen op de vluchtwegen maken wij ook evacuatie- plannen, risico analyses, brandpreventie - dossiers, haalbaarheid studies, brandlastberekeningen en behandelen we afwijkingen die voorkomen uit ongunstige brandvoorkomingverslagen.

Kijk gerust rond op onze website, indien iets niet gevonden > info@dewofire.be

 

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Onderhoud branddetectie

Dewofire voert het jaarlijks onderhoud uit op alle type centrales volgens de uitvoeringsnorm NBN S21-100-1 en NBN S21 – 100 -2.

Opmaak evacuatie- en interventieplannen

Het opmaken van een evacuatieplan en interventieplan behoort tot uw brandpreventiedossier! 

Opmaak risico analyse brand

Een risico-analyse binnen uw bedrijf zorgt ervoor dat je als werkgever steeds alert bent voor de gevaren en risicofactoren. 

Opleidingen

Een brandoefening voor jouw personeel! 

Analyse brandweerverslag

Dewofire analyseert alle brandweerverslagen, waardoor de juiste bescherming kan aangebracht worden op de evacuatiewegen conform het nieuw KB.

Onderhoud brandbeveiliging

Dewofire staat garant voor de jaarlijkse keuringen van alle type brandblussers, haspels, noodverlichtingen en rookmelders. 

Opmaak brandpreventiedossier

Elke werkgever is verplicht om een brandpreventiedossier te voorzien. Dit dossier is een verzameling van de alle belangrijke documenten op vlak van brandbeveiliging. 

Meer te weten komen over Dewofire? Lees dan nu onze blogposts.