Kings of fire protection.

Dewofire brandbeveiliging is een SCHAAL I  APRAGAZ - ISO 9001:2015 gecertificeerd brandbeveiliging bedrijf. Wij bieden een totaal oplossing inzake brandbeveiliging en brandpreventie.

Met ons team van 30 brandspecialisten bieden wij een totaal oplossing inzake brandbeveiliging en brandpreventie. Dewofire is actief in volgende sectoren, stadsbesturenscholenKMOindustriehorecafestivals, nieuwbouwprojecten, syndicivastgoedbedrijveninversteringsmaatschappijen, bouwpromotors ect...

Dewofire is gespecialiseerd in het jaarlijks onderhoud, verkoop en installatie van branddetetiesystemen,  brandblussers, noodverlichtingen, haspels, brandladders, automaten, systemen, signalisatieborden, rookmelders, veiligheidsverlichting, branddekens en branddeuren.  

Daarnaast maakt Dewofire ook brandpreventie dossiers op maat van de klant en naar de eisen van het KB 2014 en nieuwe CODEX. Zo maken wij conforme evacuatieplannen op in alle afmetingen, interne noodplanneninterventieplannenrisico-analysesbeheerlijstenopleidingen kleine blusmiddelen ect..

Door onze sterke prijs/kwaliteit/duurzaamheid verhouding bieden wij enkel EUROPEES materiaal aan.

Dewofire werkt over gans Belgie en heeft 2 vestigingen, waarvan één vestiging in Kortijk en één vestiging in Antwerpen.

Missie & visie

Dewofire brandbeveiliging werkt en denkt op lange termijn met zijn klanten! Wij onderhouden transparante relatie met onze klanten, waarmee onze klanten kunnen genieten van een optimale dienstverlening gebaseerd op vertrouwen en vakkundigheid.

Onze doelstelling is om de brand risico's bij bedrijven en KMO's te reduceren naar een minimum. 

Ons team

Naast een gemotiveerde groep van 30 brandspecialisten bestaat ons team ook uit deskundige experten. Maak kennis met hen: 

Devy Meysmans

Zaakvoerder

056 98 00 92 devy@dewofire.be

Jeremy Missiaen

Operationeel manager

0499 84 86 27 jeremy@dewofire.be

Caroline Depoorter

HR/inkoop/finance

0499 89 72 98 caroline@dewofire.be

Lisa Van Hulle

Projectmanager & preventieadviseur

0492 24 21 84 lisa@dewofire.be

Pedro Mahieu

Manager branddetectie

0492 50 18 66 pedro@dewofire.be

Felix Lefevere

Sales manager

0491 89 91 03 felix@dewofire.be

Heidi Platteau

Dienst na-verkoop

0497 64 16 76 heidi@dewofire.be